kursusmodulet.dk

College360

Hotel & Restaurant

AMU kurser Antal hold Status
Almen fødevarehygiejne 0 Kontakt skolen
Almen fødevarehygiejne for F/I 0 Kontakt skolen
Anretning 0 Kontakt skolen
Barista-, kaffe- og theoplevelser 0 Kontakt skolen
Branding af spisestedets menukort 0 Kontakt skolen
Brødproduktion 0 Kontakt skolen
Dejproduktion A 0 Kontakt skolen
Det nordiske køkken i madfremstilling 0 Kontakt skolen
Drikkevarer i cafeteria og kantine 0 Kontakt skolen
Energiopbyggende retter til møder og konferencer 0 Kontakt skolen
Ernæringsrigtige retter - trin 1 0 Kontakt skolen
Ernæringsrigtige retter - trin 2 0 Kontakt skolen
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2 0 Kontakt skolen
Grunduddannelse i Hospitality 0 Kontakt skolen
Imens vi venter 0 Kontakt skolen
Internationalisering af mad 0 Kontakt skolen
Kursuspakke Restaurationsbranchen Imens vi venter 0 Kontakt skolen
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 0 Kontakt skolen
Mad til børn på restaurant og café 0 Kontakt skolen
Mad til vegetarer og veganere 0 Kontakt skolen
Menusammensætning 0 Kontakt skolen
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen 0 Kontakt skolen
Sommerlieruddannelsen niveau 1 0 Kontakt skolen
Sommerlieruddannelsen niveau 2 0 Kontakt skolen
Spisestedets egne bæredygtige råvarer 0 Kontakt skolen
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1 0 Kontakt skolen
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2 0 Kontakt skolen
Valg af vine til menu og gæster 0 Kontakt skolen
Årstidernes råvarer i måltiderne 0 Kontakt skolen