Chokoladefremstilling til professionel brug
Chokoladefremstilling til professionel brug. Du lærer og fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Vi skal arbejde med temperering af chokolade, støbning og dypning af konfekt samt koge fyldmasse. Du skal ligeledes lærere at kvalitets vurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.
Mål
Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.
Kursusbevis
Der er en praktisk prøve til uddannelsen