Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant

EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
5. maj 2025 20 ledige pladser
27. oktober 2025 Valgt 18 ledige pladser
Valgte hold
Kursussted EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist 20. oktober 2025
Startdato 27. oktober 2025
Slutdato 11. november 2025
Varighed 4,0 dage
Deltagerpris 856,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2935,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:30
Beskrivelse Med kurset får du viden og færdigheder til at tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder kravene til uddannelse og skaber sammenhæng for eleven mellem skoleperioder og oplæring i virksomheden. Du opnår færdigheder i at oplære elever med forskellige læringsforudsætninger og inkludere dem i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab samt får redskaber til at håndtere svære samtaler og konflikter.
Kontaktperson Marianne Kondrup Krogh
Telefonnr 72246011
Email mkk@eucnord.dk
Kviknummer 821409tr25-21038-02
Minimum antal deltagere 10
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:
Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant
Skolefagkode: 21038
Varighed: 4,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 856,00 kr.
Pris for ledige: 2935,20 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2935,20 kr.

Målgruppe
Kurset henvender sig til medarbejdere inden for gastronom-, tjener- og receptionistområdet, som arbejder med oplæring af elever, og som ønsker viden og færdigheder til at tilrettelægge gode læringsforløb for elever.

Formål:
Med kurset får du viden og færdigheder til at tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder kravene til uddannelse og skaber sammenhæng for eleven mellem skoleperioder og oplæring i virksomheden. Du opnår færdigheder i at oplære elever med forskellige læringsforudsætninger og inkludere dem i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab samt får redskaber til at håndtere svære samtaler og konflikter.

Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til at forklare/beskrive:- Praktikmålene og uddannelsens opbygning/struktur- Sammenhængen mellem skoleuddannelsens fag og praktikmålene- Forskellige læringsformer- Unges forskellige læringsforudsætninger og behov- De formelle krav til oplæringsvirksomhederDu opnår færdigheder i at:- Oplære andre- Tilrettelægge oplæring med brug af forskellige oplæringsformer- Skabe gode læringssituationer og et lærende arbejdsmiljø- Bidrage til at skabe sammenhæng for eleven mellem oplæring i virksomheden og skoleundervisningen- Inkludere eleven i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab  - Tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder de formelle krav