Auto
Bygge & Anlæg/ HåndværkerAkademiet
Eventbranchen
Fødevarer/gastronomi/ernæring
Førstehjælp
Iværksætterkurser
Ladestander
Landingsside
Ledelses- og organisationsudvikling
Maritim/Offshore
Master Skills
Online kurser
Rengøring og hygiejne
Restaureringsuddannelsen
Smede-, maskin- og svejseteknik
Transport & Gaffeltruck
Turisme
Øvrige kurser
48074 Kommunikation om kvalitet i virksomheder
EUC Nord, Hestkærvej 30, 9800 Hjørring
23. maj 2025
Valgt
18 ledige pladser
8. september 2025
18 ledige pladser
5. december 2025
18 ledige pladser
Valgte hold
Kursussted
EUC Nord, Hestkærvej 30, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist
9. maj 2025
Startdato
23. maj 2025
Slutdato
23. maj 2025
Varighed
1,0 dage
Deltagerpris
214,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe
928,80 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:05-15:29
Beskrivelse
48074 Kommunikation om kvalitet i virksomheder
Kontaktperson
Karina Mariegaard
Telefonnr
7224 6213
Email
km@eucnord.dk
Kviknummer
821409kk25-48074-02
Minimum antal deltagere
14
Maksimum antal deltagere
18
18 ledige pladser
Fag til kurset:
Kommunikation om kvalitet i virksomheder
Skolefagkode:
48074
Varighed:
1,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
214,00 kr.
Pris for ledige:
928,80 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
928,80 kr.
Målgruppe
Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i industrien.
Formål:
På dette kursus lærer du at søge relevante oplysninger om og stille spørgsmål til kvalitet i en virksomhed henblik på at yde optimal kvalitet i udførelse af opgaver på eget område. Du lærer om sikker kommunikation om kvalitet.
Indhold:
Efter gennemført kursus kan du:· Søge relevante oplysninger om og stille spørgsmål til kvalitet i en virksomhed med henblik på at yde optimal kvalitet i udførelse af opgaver på eget område. · Kommunikere korrekt og hensigtsmæssigt over for kunder og kolleger, så der sikres fælles forståelse af de aftalte kvalitetsmål og håndtering af eventuelle fejl og afvigelser. · Medvirke til at fremme sikker kommunikation om kvalitet på tværs af fagligheder, afdelinger og kulturer.