El/hy opbygn+service / Intro køretøjsmodeller

Fag til kurset:
Eldrevne/hybride køretøjer, opbygning og service
Skolefagkode: 42871
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 384,00 kr.
Pris for ledige: 2193,05 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2193,05 kr.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder med service og reparation af køretøjer og som har gennemført kurset i sikkerhedshåndtering af eldrevne/hybride køretøjer.

Formål:
Deltageren kan tilrettelægge og udføre sikkerhedsmæssigt korrekt arbejde på eldrevne/ hybride køretøjer, opnår indsigt i generel opbygning og kan foretage serviceeftersyn og fejlfinding af eldrevne/ hybride køretøjer, opnår indsigt i batteri/ opladningsteknologier og forskellige batteriovervågningssystemer samt indsigt i forskellige elmotor-konstruktioner og styringssystemer.

Indhold:
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og udføre sikkerhedsmæssigt korrekt arbejde på eldrevne/ hybride køretøjer.Deltageren opnår indsigt i generel opbygning og foretage serviceeftersyn og fejlfinding af eldrevne/ hybride køretøjer.Deltageren opnår indsigt i batteri/ opladningsteknologier eksempelvis regenerering, plugin samt i forskellige batteriovervågningssystemer.Deltageren opnår indsigt i forskellige elmotor-konstruktioner eksempelvis sammenkobling af hybridenheder og i elmotor-styringssystemer eksempelvis inverter/ converter systemer.Deltageren opnår indsigt i brugen af diagnoseværktøj i forhold til fejlfinding og reparation på eldrevne/ hybride køretøjer.
Introduktion af køretøjsmodeller
Skolefagkode: 47599
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 128,00 kr.
Pris for ledige: 884,35 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 884,35 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig primært mod mekanikere eller personer med tilsvarende kvalifikationer, der arbejder eller ønsker at arbejde med service og reparation af personbiler eller lastvogne.

Formål:
Deltageren kan navigere i relevant dokumentation tilhørende en eller flere køretøjsmodeller og udføre korrekt håndtering og servicering af køretøjet. Deltageren kan vurdere køretøjets mekaniske og elektriske opbygning og herunder planlægge og udføre mindre indgreb på køretøjet. Deltageren kan anvende relevant tester til kontrol og servicering af køretøjets elektroniske systemer.

Indhold:
Deltageren kan navigere i relevant dokumentation tilhørende en eller flere køretøjsmodeller og kan på baggrund af denne tilrettelægge og udføre korrekt håndtering og servicering af køretøjet. Deltageren kan vurdere køretøjets mekaniske og elektriske opbygning og herunder planlægge og udføre mindre indgreb på f.eks. el systemet, karrosseri, styretøj og undervogn, bremser eller drivlinje. Deltageren kan anvende relevant tester til kontrol og servicering af køretøjets elektroniske systemer som f.eks. karrossericomputer, motorstyring, ABS, servostyring, infotainment, klimastyring eller canbus netværk.