Fejlfinding på sikkerhedssystemer/Grundlæggende

Fag til kurset:
Fejlfinding på sikkerhedssystemer
Skolefagkode: 40666
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 624,00 kr.
Pris for ledige: 2412,25 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2412,25 kr.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparation af person- lastvogne og landbrugsmateriel.

Formål:
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et sikkerhedssystem.

Indhold:
På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et sikkerhedssystem. Deltageren kan fejlfinde og udskifte komponenter i pyrotekniske sikkerhedssystemer, herunder airbag/selestrammer ud fra fabrikantens anvisninger. Deltageren kan foretage udmåling samt reparationer på sikkerhedssystemer, fx ABS bremser, ESP systemer, elektrohydrauliske og elektroniske servostyringssystemer. Deltageren skal have kendskab til sikkerhedssystemets indgriben i bilens øvrige styresystemer fx antispind, motorstyring og gearkassestyring.Deltageren kan anvende diagnosetestere ved fejlsøgning, reparation og kontrol af sikkerhedssystemer herunder enkeltkomponenter fx tilpasning af retvinkelsensor.
Grundlæggende fejlsøgning, autoområdet
Skolefagkode: 48108
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 970,75 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 970,75 kr.

Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder eller ønsker arbejde inden for service og reparation af personvogne.

Formål:
Deltageren får indsigt i grundlæggende fejlsøgning på personvogne.

Indhold:
På baggrund af fabrikantens forskrifter får deltageren indsigt i tilrettelæggesen og udførelsen af fejlfindingsforløb på diverse elektroniske systemer på personvogne.Deltageren får indsigt i opbygningen af simple elektroniske systemer på personvogne samt simple fejlsøgningsmetoder som f.eks. læsning af simple diagrammer samt udmåling af f.eks. spændingsforsyningsforbindelser.Deltageren får endvidere indsigt i brugen af webbaserede infosystemer til simpel fejlsøgning.