Auto
Bygge & Anlæg/ HåndværkerAkademiet
Eventbranchen
Fødevarer/gastronomi/ernæring
Førstehjælp
Iværksætterkurser
Ladestander
Landingsside
Ledelses- og organisationsudvikling
Maritim/Offshore
Master Skills
Online kurser
Rengøring og hygiejne
Restaureringsuddannelsen
Smede-, maskin- og svejseteknik
Transport & Gaffeltruck
Turisme
Øvrige kurser
Mad til vegetarer og veganere
Fag til kurset:
Mad til vegetarer og veganere 1
Skolefagkode:
20866
Varighed:
3,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
642,00 kr.
Pris for ledige:
2366,45 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
2366,45 kr.
Målgruppe
Kurset retter sig mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.
Formål:
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til på baggrund af viden om vegetariske kostformer at planlægge, tilberede og anrette vegetariske og veganske retter, med fokus på både sensoriske og ernæringsmæssige standarder.
Indhold:
Du opnår viden der gør dig i stand til: - At beskrive vegetariske og veganske kostformer.- At planlægge mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.- At beskrive de sensoriske principper.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost- At tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter, så de komplementerer hinanden sensorisk og ernæringsmæssigt.- At anrette og præsentere vegetariske og veganske retter.