Mad til vegetarer og veganere

Fag til kurset:
Mad til vegetarer og veganere 1
Skolefagkode: 20866
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 642,00 kr.
Pris for ledige: 2366,45 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2366,45 kr.

Målgruppe
Kurset retter sig mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.

Formål:
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til på baggrund af viden om vegetariske kostformer at planlægge, tilberede og anrette vegetariske og veganske retter, med fokus på både sensoriske og ernæringsmæssige standarder.

Indhold:
Du opnår viden der gør dig i stand til: - At beskrive vegetariske og veganske kostformer.- At planlægge mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.- At beskrive de sensoriske principper.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost- At tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter, så de komplementerer hinanden sensorisk og ernæringsmæssigt.- At anrette og præsentere vegetariske og veganske retter.