Oplæringsansvarlig for ernæringsassistentelever

Valgte hold
Kursussted ., Selvstudie, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist 15. juni 2026
Startdato 12. januar 2026
Slutdato 26. juni 2026
Undervisningsform Aftenundervisning
Beskrivelse SELVSTUDIE Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At redegøre for metoder i forhold til at motivere eleven til at deltage aktivt i planlægningen og gennemførelse af egen uddannelse, herunder opstilling af egne læringsmål. På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og gennemføre uddannelsesforløb for elever i egen virksomhed.- At vejlede og medvirke til at skabe sammenhæng i uddannelsen for ernæringsassistentelever på baggrund af elevens personlige og faglige forudsætninger.- At vejlede og støtte eleven i brug af ernæringsassistentbogen.- At afholde anerkendende og professionelle samtaler, der sikrer progression i elevens uddannelse i virksomheden.- At anvende it-baserede redskaber til registrering og evaluering af elevens uddannelse. Målgruppe Kurset retter sig mod faglærte, som varetager opgaver i forbindelse med oplæring af ernæringsassistentelever. Kursusbevis Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
Kontaktperson Marianne Kondrup Krogh
Telefonnr 72246011
Email mkk@eucnord
Kviknummer 821409TR26-20967-01
Minimum antal deltagere 100
Maksimum antal deltagere 0
Status
Fag til kurset:
Oplæringsansvarlig for ernæringsassistentelever
Skolefagkode: 20967
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1090,00 kr.
Pris for ledige: 3805,75 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3805,75 kr.

Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte, som varetager opgaver i forbindelse med oplæring af ernæringsassistentelever.

Formål:
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge, gennemføre og evaluere uddannelsesforløb for elever i egen virksomhed, med særlig fokus på at skabe sammenhæng og progression i uddannelsesforløbet ved at tage afsæt i elevens personlige og faglige forudsætninger.

Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At redegøre for metoder i forhold til at motivere eleven til at deltage aktivt i planlægningen og gennemførelse af egen uddannelse, herunder opstilling af egne læringsmål. På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:  - At planlægge og gennemføre uddannelsesforløb for elever i egen virksomhed.- At vejlede og medvirke til at skabe sammenhæng i uddannelsen for ernæringsassistentelever på baggrund af elevens personlige og faglige forudsætninger.- At vejlede og støtte eleven i brug af ernæringsassistentbogen.- At afholde anerkendende og professionelle samtaler, der sikrer progression i elevens uddannelse i virksomheden.- At anvende it-baserede redskaber til registrering og evaluering af elevens uddannelse.