Adgang for alle Kontakt os Sitemap In English
Den jydske Haandværkerskole

Ladestander til el biler

Valgte hold
Kursussted Den jydske Håndværkerskole, Ellemosevej 25, 8370 Hadsten
Varighed 1,0 dage
Deltagerpris 214,00 kr.
Pris for ledige 1063,65 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 1063,65 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:30
Forudsætninger Uddannelsen henvender sig til faglærte elektrikere og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer om installation af ladestandere til elbiler.
Beskrivelse Ladestander til el biler
Kontaktperson Berit Nielsen
Telefonnr 89370314
Email bn@djhhadsten.dk
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 16
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Ladestandere til elbiler - installation
Skolefagkode: 49712
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 214,00 kr.
Pris for ledige: 1063,65 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1063,65 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte elektrikere og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer om installation af ladestandere til elbiler.

Formål:
Salget af el-biler i Danmark stiger voldsomt. Det samme gælder for varebiler og små lastbiler med daglig transport i byerne. Det kræver kompetencer inden for dimensionering og installation af ladepunkter. Etablering og vedligehold af ladestandere er et voksende marked i fremtiden.På kurset lærer du at dimensionere og installere ladepunkter til elbiler samt programmere disse så driften optimeres. Søgeord: ladestandere, ladepunkter, elbiler, energioptimering, grøn omstilling

Indhold:
Efter kurset kan deltageren dimensionere og installere ladepunkter til elbiler samt programmere disse så driften optimeres. Det betyder: Deltageren har viden om gældende love, regler og standarder om installation af ladepunkter til elbiler. Deltageren dimensionerer installationen til ladepunkter på op til 22kW pr. stk., herunder valg af kortslutning- og overbelastningsbeskyttelse, kabeltværsnit, RCD og jordelektrode. Deltageren er, ved installation af ladepunkt til eksisterende installation, opmærksom på om installationen kan bære belastningen, herunder konfigurering af den maksimale ladestrøm. Deltageren anvender viden om fasefordeling ved installation af flere ladepunkter til samme hovedforsyning. Deltageren anvender viden om kapslingsklasser, måling af overgang til neutral jord, krav til placering(højde), tæthed (forskruninger) og plombering. Deltageren kan fremføre kabler direkte i jord til ladepunkter efter gældende regler. Deltageren har viden om programmering af flere ladepunkter i samme installation, herunder optimering af opladning i forhold til antallet af ladepunkter. Deltageren har kendskab til opkobling til eksisterende betalingssystem hos kunden. Deltageren kan anvende producentens produktoplysninger, installationsanvisninger og krav til installationen.