Søg
Forside
Aktuelt
Videncenter
Studiemiljø
Erhvervsuddannelse
Akademi
Efteruddannelse
Om DjH
Intranet
Kursusoversigt
Elteknik
Køleteknik
Plast/-svejsning
Tømrer / tækkemænd
Forside
/
Efteruddannelse
/
Kursusoversigt
Robotteknik - idriftsættelse
Valgte hold
Kursussted
Den jydske Håndværkerskole, Ellemosevej 25, 8370 Hadsten
Garantikursus
Garantikursus - garanteres gennemført
Varighed
4,0 dage
Deltagerpris
504,00 kr.
Pris for ledige
3926,60 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
3926,60 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
8.00 - 15.30
Beskrivelse
Robotteknik - idriftsættelse
Kontaktperson
Berit Nielsen
Telefonnr
89370314
Email
bn@djhhadsten.dk
Minimum antal deltagere
1
Maksimum antal deltagere
12
Status
Kontakt skolen
Fag til kurset:
Robotteknik - idriftsættelse
Skolefagkode:
49051
Varighed:
4,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
504,00 kr.
Pris for ledige:
3926,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
3926,60 kr.
Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for grundlæggende robotteknik.
Formål:
På kurset lærer du at foretage mindre programmerings- og omprogrammeringsopgaver på robotter og foretage fejlfinding og diagnosticering. Robotter er en central del af at optimere den industrielle produktion både energi- og produktionsmæssigt. Søgeord: robotter, grøn omstilling, fejlfinding
Indhold:
Deltageren kan foretage mindre programmerings- og omprogrammeringsopgaver på robotter og foretage fejlfinding og diagnosticering via Teach Pendant eller programmeringsenheden til robotcellen. Derudover kan deltageren vedligeholde og foretage en risikovurdering på en robot/robotcelle. Deltageren kan idriftsætte robotten/robotcellen samt foretage tilslutning af periferiudstyr på robottens I/O moduler. Deltageren har kendskab til reglerne for sikkerhed på robotter og robotceller, herunder afstand fra robot til sikkerhedshegn, lysgitres reaktionstid samt reglerne for nødstop. Deltageren har kendskab til de problemstillinger, der opstår, når robotten skal arbejde tredimensionelt, samt den generelle betjening af robotter. Deltageren har viden om robotteknologiens anvendelsesmuligheder og robotteknologiens muligheder i nærmeste fremtid. Deltageren kan arbejde med at optimere robottens bevægelser.