| Betegnelse |
Niveau |
Uvmfag |
Startdato |
Slutdato |
Dsnr |
Navn |
| Varekendskab 1 - Bagværker. |
2 |
17205 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Råvarekendskab 1,0 |
1 |
19783 |
21-12-2024 |
05-12-2025 |
|
Uddannelsescenter Holstebro |
| Konceptstyring med fokus på bæredygtighed |
- |
20836 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Økonomistyring med fokus på bæredygtighed |
- |
20837 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Nærværende ledelse på afstand |
- |
21068 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Adfærdsændrende kommunikation ift. bæredygtighed |
- |
21962 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| AI-systemer til merkantile arbejdsopgaver, basal |
- |
21985 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Bæredygtigt salg i detail- og handelserhvervet |
- |
21989 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Bæredygtig butiksdrift |
- |
21990 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Kunstig intelligens (AI) i markedsføring - Intro |
- |
22363 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere |
- |
40003 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Konkurrentanalyse i detailhandlen |
- |
40049 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Konceptopfølgning i detailhandlen |
- |
40068 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Driftssikring i detailhandlen |
- |
40329 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Salgsplanlægning i Detailhandlen |
- |
40331 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Medarbejderintroduktion i detailhandlen |
- |
40332 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Rytmer og rutiner til "salgsklar" butik |
- |
40335 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Sidemandsoplæring |
- |
40373 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Gennemførelse af personalesamtaler |
- |
40446 |
27-02-2025 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Lederens rekrutteringsværktøjer |
- |
40653 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Brød og madbrød med fibre og fuldkorn |
- |
40781 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Søgemaskineoptimering af digital kommunikation |
- |
40814 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Nye kunder via viral markedsføring |
- |
40995 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Anerkendende ledelse |
- |
42833 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Introduktion til Detailhandel |
- |
43180 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Ledelse af forandringsprocesser |
- |
43572 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Ledelse af teams/produktionsgrupper |
- |
43573 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Lederens forhandlingsteknik |
- |
43575 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Coaching som ledelsesværktøj |
- |
44633 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Kundeservice i detailhandelen |
- |
45350 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Videndeling og læring for medarbejdere |
- |
45369 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Europæiske brødtyper og produktudvikling |
- |
45609 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Marcipan og kransekage |
- |
45615 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Trends og livsstil hos forbrugeren i detailhandlen |
- |
45925 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Kundeanalyse og e-strategi |
- |
45951 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| E-markedsføring og reklameindsats |
- |
45953 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| E-administration og betalingssystemer |
- |
45955 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Likviditetsstyring |
- |
45959 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Konteringsinstrukser |
- |
45963 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Registreringsmetoder ved virksomhedens drift |
- |
45967 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Daglig registrering i et økonomistyringsprogram |
- |
45969 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Kundevejledning, binderi og blomsterhandel |
- |
46124 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Mersalg i butikken |
- |
46128 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Personligt salg - kundens behov og løsninger |
- |
46472 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Varepræsentation i detailhandlen |
- |
46475 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Moderne flødekager |
- |
46933 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Online kundeservice og -rådgivning |
- |
47189 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Kulturafstemt kommunikation i salg og service |
- |
47295 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Sociale medier som kommunikationskanal i detail |
- |
47341 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Sortimentsudvikling i bagerier |
- |
47401 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Signaturbrød |
- |
47404 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Lederens værktøjer til at udvikle ledertalenter |
- |
47471 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Ledelse af innovationsprocesser |
- |
47472 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Konceptanvendelse i detailhandlen |
- |
47598 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Sæson- og temaprodukter i bagerier |
- |
47620 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Varmt brød hele dagen |
- |
47621 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Salg og varer |
- |
47635 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Moderne frugttærter |
- |
48035 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet |
- |
48036 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Købmandskab og forretningsforståelse i detail |
- |
48253 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Salg og kundekommunikation i detailhandelen |
- |
48254 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Butiksdrift - Bemandingsplaner og ressourcestyring |
- |
48335 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Butiksdrift - Daglig drift og kampagner |
- |
48336 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Butiksdrift - Optimering |
- |
48338 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Butiksdrift - Økonomi, ressourceforbrug, logistik |
- |
48339 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Produktets værdikæde |
- |
48366 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Branding og optimeret salg |
- |
48368 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Diæt- og allergivenligt brød |
- |
48373 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Digital salgsoptimering |
- |
48414 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Grundlæggende detailhandel |
- |
48462 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Kasse- og kundebetjening |
- |
48549 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Digital kundefastholdelse og kundeloyalitet |
- |
48659 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Fritrækning af fastkørte maskiner i landbruget |
- |
48685 |
02-01-2025 |
31-12-2025 |
|
Kjærgård Landbrugsskole |
| Convenience food i bagerier/konditorier |
- |
48708 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Kundevejledning i specialbestillinger |
- |
48710 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Iværksætteri - ny forretningside |
- |
48763 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Ny forretningside - fra ide til forretningsplan |
A |
48763 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Bæredygtige mærkningsordninger i detailhandel |
- |
48778 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Priskalkulation i Detailvirksomheder |
- |
48994 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Butiksindretning |
- |
49320 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Dialogbaseret markedsføring |
- |
49321 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Fremstilling af desserter og festkager |
- |
49434 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Arbejdsmiljøledelse |
- |
49441 |
01-01-2025 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Lederens værktøjer til at forebygge stress |
- |
49442 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Lederens redskaber til kompetenceudvikling |
- |
49444 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Projektledelse |
- |
49445 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Brød med surdej |
- |
49448 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Anvendelse af sociale medier i virksomheden |
- |
49556 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Bæredygtigt indkøb |
- |
49683 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Forebyggelse af svind og tab i detailhandlen |
- |
49684 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Ledelse og det personlige lederskab |
- |
49728 |
01-01-2025 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Kommunikation som ledelsesværktøj |
- |
49729 |
02-04-2025 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Mødeledelse |
- |
49730 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler |
- |
49732 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Situationsbestemt ledelse |
- |
49733 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Forandringsledelse |
- |
49734 |
03-05-2025 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Digitalt salg |
- |
49828 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Datasikkerhed og kundens rettigheder i e-handel |
- |
49829 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser |
- |
49830 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Datadrevet markedsføring |
- |
49834 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Digitalt indkøb |
- |
49840 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Digital driftsoptimering |
- |
49841 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Bæredygtig produktion af mad og fødevarer |
- |
49843 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik |
- |
49845 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
ZBC - Zealand Business College |
| Introduktion til digital forretningsforståelse |
- |
49917 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |
| Søgemaskiner og søgemaskineoptimering |
- |
49918 |
20-12-2024 |
19-12-2025 |
|
Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers |