Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
Gaffeltruckkurser
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Barista, kaffe- og the oplevelser
Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
1. februar 2021
Kontakt skolen
30. januar 2023
Kontakt skolen
22. maj 2023
Valgt
Kontakt skolen
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed
3,0 dage
Deltagerpris
402,00 kr.
Pris for ledige
2087,55 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
2087,55 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08.00 - 15.25
Forudsætninger
Ingen
Beskrivelse
Du kan fremstille indbydende kaffe, te og kakao ved forskellige metoder og vejlede gæster i deres valg af varme drikke. Du kan yderligere kvalitetsbedømme kaffe-, te og kakaotyper samt betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille disse
Kontaktperson
Janne Holm
Telefonnr
79134479
Email
jrh@rybners.dk
Minimum antal deltagere
12
Maksimum antal deltagere
18
Status
Kontakt skolen
Fag til kurset:
Barista-, kaffe- og theoplevelser
Skolefagkode:
48866
Varighed:
3,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
402,00 kr.
Pris for ledige:
2087,55 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
2087,55 kr.
Målgruppe
Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.
Formål:
Du kan fremstille indbydende kaffe, te og kakao ved forskellige metoder og vejlede gæster i deres valg af varme drikke. Du kan yderligere kvalitetsbedømme kaffe-, te og kakaotyper samt betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille disse.
Indhold:
- Du kan fremstille kaffe, te, kakao ved hjælp af traditionelle og moderne metoder.- Du kan vejlede gæster i deres valg af varme drikke ud fra produktets egenskaber.- Du kan kvalitetsbedømme forskellige kaffe-, te- og kakaotyper ud fra deres oprindelse og forarbejdning samt konventionelle og økologiske dyrkningsmetoder.- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille varme drikke.