Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Madfremstilling
AMU - åbent værksted
Antal hold
Status
Fødevarehygiejne
2
Ledige pladser
AMU kurser
Antal hold
Status
Barista, kaffe- og the oplevelser
0
Kontakt skolen
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
0
Kontakt skolen
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
0
Kontakt skolen
Bæredygtighed, madspil og indkøb
0
Kontakt skolen
Dansk tapas
0
Kontakt skolen
Det klimavenlige køkken
0
Kontakt skolen
Fagudtryk for tjenere
0
Kontakt skolen
Forarbejdning af råvaretyper ( Fisk)
0
Kontakt skolen
Forarbejdning af råvaretyper (skaldyr)
0
Kontakt skolen
Forebyggelse af fejl i produktionen
0
Kontakt skolen
Forretningsforståelse i produktionen
0
Kontakt skolen
Fremstilling af supper og saucer
0
Kontakt skolen
Innovationsværksted for bagere og konditorer
0
Kontakt skolen
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
0
Kontakt skolen
Kommunikation om kvalitet i virksomheder
0
Kontakt skolen
kommunikation som ledelsesværktøj
0
Kontakt skolen
Konceptudvikling for bageri og konditori
0
Kontakt skolen
Ledelse af teams/produktionsgrupper
0
Kontakt skolen
Ledelse og det personlige lederskab
0
Kontakt skolen
Lederens redskaber til kompetenceudvikling
0
Kontakt skolen
Mad til vegetarer og veganere
0
Kontakt skolen
Madkursus_1
0
Kontakt skolen
Madkursus_2
0
Kontakt skolen
Madkursus_3
0
Kontakt skolen
Salg og Service i gæstebetjening
0
Kontakt skolen
Samarbejde i Teams
0
Kontakt skolen
Servering af vin
0
Kontakt skolen
Servering af øl i restaurationsbranchen
0
Kontakt skolen
Service og gæstebetjening af turister
0
Kontakt skolen
Service til gæster med funktionsnedsættelse
0
Kontakt skolen
Serviceorienteret betjening af gæster
0
Kontakt skolen
Sidemandsoplæring
0
Kontakt skolen
Sikker genåbning - sikker fremtid
0
Kontakt skolen
Smagen i Centrum
0
Kontakt skolen
Sortimentsudvikling i bagerier
0
Kontakt skolen
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
0
Kontakt skolen
Sæson og temaprodukter i bagerier
0
Kontakt skolen
Valg af vine til menu og gæster
0
Kontakt skolen
Vinoplevelser
0
Kontakt skolen
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 2
0
Kontakt skolen