Madfremstilling

AMU kurser Antal hold Status
Barista, kaffe- og the oplevelser 0 Kontakt skolen
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer 3 Ledige pladser
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser 0 Kontakt skolen
Bæredygtighed, madspil og indkøb 0 Kontakt skolen
Dansk tapas 0 Kontakt skolen
Det klimavenlige køkken 0 Kontakt skolen
Fagudtryk for tjenere 0 Kontakt skolen
Forarbejdning af råvaretyper ( Fisk) 0 Kontakt skolen
Forarbejdning af råvaretyper (skaldyr) 0 Kontakt skolen
Forebyggelse af fejl i produktionen 0 Kontakt skolen
Forretningsforståelse i produktionen 0 Kontakt skolen
Fremstilling af supper og saucer 0 Kontakt skolen
Innovationsværksted for bagere og konditorer 0 Kontakt skolen
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening 0 Kontakt skolen
Kommunikation om kvalitet i virksomheder 0 Kontakt skolen
kommunikation som ledelsesværktøj 0 Kontakt skolen
Konceptudvikling for bageri og konditori 0 Kontakt skolen
Ledelse af teams/produktionsgrupper 0 Kontakt skolen
Ledelse og det personlige lederskab 0 Kontakt skolen
Lederens redskaber til kompetenceudvikling 0 Kontakt skolen
Mad til vegetarer og veganere 0 Kontakt skolen
Madkursus_1 0 Kontakt skolen
Madkursus_2 0 Kontakt skolen
Madkursus_3 0 Kontakt skolen
Salg og Service i gæstebetjening 0 Kontakt skolen
Samarbejde i Teams 0 Kontakt skolen
Servering af vin 0 Kontakt skolen
Servering af øl i restaurationsbranchen 0 Kontakt skolen
Service og gæstebetjening af turister 0 Kontakt skolen
Service til gæster med funktionsnedsættelse 0 Kontakt skolen
Serviceorienteret betjening af gæster 0 Kontakt skolen
Sidemandsoplæring 0 Kontakt skolen
Sikker genåbning - sikker fremtid 0 Kontakt skolen
Smagen i Centrum 0 Kontakt skolen
Sortimentsudvikling i bagerier 0 Kontakt skolen
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer 0 Kontakt skolen
Sæson og temaprodukter i bagerier 0 Kontakt skolen
Valg af vine til menu og gæster 0 Kontakt skolen
Vinoplevelser 0 Kontakt skolen
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 2 0 Kontakt skolen