Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Innovationsværksted for bagere og konditorer
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Torvet 16, 6700 Esbjerg
Varighed
3,0 dage
Deltagerpris
384,00 kr.
Pris for ledige
1724,15 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
1724,15 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Kontaktperson
Mette Juhl
Telefonnr
79134479
Email
mel@rybners.dk
Minimum antal deltagere
6
Maksimum antal deltagere
6
Status
Optaget
Fag til kurset:
Innovationsværksted for bagere og konditorer
Skolefagkode:
45723
Varighed:
3,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
384,00 kr.
Pris for ledige:
1724,15 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
1724,15 kr.
Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte bagere og konditorer samt personer med tilsvarende kompetencer, som ønsker at blive opdateret på nye teknikker, råvarer og innovation med udgangspunkt i tidens trends og tendenser.
Formål:
Efter kurset kan du anvende et udvalg af nye teknikker og råvarer ved fremstilling af kager og bagværk. Du kan deltage i udviklingen af butikkens opskrifter og produktsortiment som f.eks. nye sæsonprodukter, nytænkning af klassikere, dekorationsteknikker og tidens trends/tendenser. Du kan desuden, på en systematisk måde, anvende viden om smag, tekstur/konsistens og udseende i udviklingsarbejdet.
Indhold:
Du kan efter kurset:- Anvende et udvalg af nye teknikker og råvarer ved fremstilling af kager og bagværk- Deltage i udviklingen af butikkens opskrifter og produktsortiment (fx nye sæsonprodukter, nytænkning af klassikere, dekorationsteknikker og tidens trends/tendenser) - På en systematisk måde anvende viden om smag, tekstur/konsistens og udseende i udviklingsarbejdet