Innovationsværksted for bagere og konditorer

Valgte hold
Kursussted Rybners, Torvet 16, 6700 Esbjerg
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 384,00 kr.
Pris for ledige 1724,15 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 1724,15 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:24
Kontaktperson Mette Juhl
Telefonnr 79134479
Email mel@rybners.dk
Minimum antal deltagere 6
Maksimum antal deltagere 6
Status Optaget
Fag til kurset:
Innovationsværksted for bagere og konditorer
Skolefagkode: 45723
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 384,00 kr.
Pris for ledige: 1724,15 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1724,15 kr.

Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte bagere og konditorer samt personer med tilsvarende kompetencer, som ønsker at blive opdateret på nye teknikker, råvarer og innovation med udgangspunkt i tidens trends og tendenser.

Formål:
Efter kurset kan du anvende et udvalg af nye teknikker og råvarer ved fremstilling af kager og bagværk. Du kan deltage i udviklingen af butikkens opskrifter og produktsortiment som f.eks. nye sæsonprodukter, nytænkning af klassikere, dekorationsteknikker og tidens trends/tendenser. Du kan desuden, på en systematisk måde, anvende viden om smag, tekstur/konsistens og udseende i udviklingsarbejdet.

Indhold:
Du kan efter kurset:- Anvende et udvalg af nye teknikker og råvarer ved fremstilling af kager og bagværk- Deltage i udviklingen af butikkens opskrifter og produktsortiment (fx nye sæsonprodukter, nytænkning af klassikere, dekorationsteknikker og tidens trends/tendenser) - På en systematisk måde anvende viden om smag, tekstur/konsistens og udseende i udviklingsarbejdet