Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Madkursus_3
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Holdgårdsvej 142, 7260 Sønder-omme
Varighed
4,0 dage
Deltagerpris
512,00 kr.
Pris for ledige
2696,80 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
2696,80 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Kontaktperson
Dorthe Nørgaard
Telefonnr
76133391
Email
djn@rybners.dk
Minimum antal deltagere
16
Maksimum antal deltagere
16
Status
Kontakt skolen
Fag til kurset:
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Skolefagkode:
48814
Varighed:
4,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
512,00 kr.
Pris for ledige:
2696,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
2696,80 kr.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål:
Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille forskellige typer dej til brød og kager og anvende bake off produkter. Du kan endvidere fremstille desserter samt anrette og pynte desserter. Der findes også et trin 2 af kurset.
Indhold:
Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:- Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter. - Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter. Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.