Servering af øl i restaurationsbranchen
Skolefagkode: 45532
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4
Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1392,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1392,80 kr.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering
Formål:
Deltageren kan vurdere forskellige komponenters indflydelse på øllets helhedsoplevelse, herunder temperatur, duft, smag og udseende.Deltageren kan vurdere ølsorter ud fra duft og udseende.
Indhold:
- Du har viden om de mest almindelige øltyper og ølmærker.- Du kan vurdere de forskellige komponenters indflydelse påhelhedsoplevelsen herunder temperatur, smag og duft.- Du kan vejlede gæsten om de mest almindeligt øl sortersanvendelsesmuligheder.- Du kan betjene, rengøre og vedligeholde almindeligt forekommende udstyr.