Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
2. november 2022 Kontakt skolen
3. juni 2024 Optaget
10. juni 2024 Kontakt skolen
5. august 2024 Valgt Optaget
Valgte hold
Kursussted Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 624,00 kr.
Pris for ledige 2517,35 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 2517,35 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:24
Kontaktperson Sarah Hvid Hardt Jensen
Telefonnr 76133107
Email shhj@rybners.dk
Minimum antal deltagere 6
Maksimum antal deltagere 6
Status Optaget
Fag til kurset:
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Skolefagkode: 49843
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 416,00 kr.
Pris for ledige: 1616,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1616,60 kr.

Målgruppe
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.

Formål:
Du kan planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed. Du kan endvidere minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer, hensigtsmæssige indkøb, beregning af portionsstørrelser og effektiv genanvendelse af overproduktion.

Indhold:
Du opnår færdighed i at:- Planlægge og fremstille en bæredygtig produktion, som er relevant for dit daglige virke- Udnytte råvarer optimalt ved klargøring og tilberedning- Beregne passende produktions- og portionsstørrelser- Foretage bæredygtige indkøb af fødevarer- Minimere spild ved madproduktion - Genanvende overskudsproduktion
Præsentation af menuer
Skolefagkode: 40990
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 900,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 900,75 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget som tjener/servitrice.

Formål:
Deltageren kan ved præsentation af menuer anvende kommunikationsteorier, præsentationsteknikker og retorik. Deltageren kan ved vejledning om menuer og valg af vin dertil yde gæster betjening, som opleves personlig og nærværende.

Indhold:
- Du kan ved præsentation af menuer anvende præsentationsteknikker og viden om kommunikation.- Du kan ved vejledning om menuer og valg betjene gæster på en måde, som opleves personlig og nærværende.