Konceptudvikling for bageri og konditori

Rybners, Strandby Kirkevej 118, 6700 Esbjerg
5. august 2022 Valgt Optaget
Rybners, Torvet 16, 6700 Esbjerg
16. februar 2022 Optaget
Valgte hold
Kursussted Rybners, Strandby Kirkevej 118, 6700 Esbjerg
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 256,00 kr.
Pris for ledige 1226,10 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 1226,10 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:24
Kontaktperson Mette Juhl
Telefonnr 79134479
Email mel@rybners.dk
Minimum antal deltagere 5
Maksimum antal deltagere 5
Status Optaget
Fag til kurset:
Konceptudvikling for bageri og konditori
Skolefagkode: 45527
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 256,00 kr.
Pris for ledige: 1226,10 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1226,10 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte samt medarbejdere med lignende kompetencer, der beskæftiger sig med fx planlægning, produktion og salg i bageri/konditori.

Formål:
Efter kurset kan du deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment. Du kan beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder. Du kan tilpasse sortiment og indretning ud fra en forståelse for trends.

Indhold:
Du kan efter kurset:- Deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment (fx Conveniencefood, åbent bageri/fysisk indretning, håndskrevne skilte osv.)- Beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder- Inddrage forståelse for trends i samfundet under tilpasning af sortiment og indretning herefter (sundhed, verdensmål mm.)