Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Madkursus_1
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Holdgårdsvej 142, 7260 Sønder-omme
Varighed
4,0 dage
Deltagerpris
512,00 kr.
Pris for ledige
2899,90 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
2899,90 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Kontaktperson
Dorthe Nørgaard
Telefonnr
76133391
Email
djn@rybners.dk
Minimum antal deltagere
16
Maksimum antal deltagere
16
Status
Kontakt skolen
Fag til kurset:
Grundtilberedning
Skolefagkode:
48837
Varighed:
3,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
384,00 kr.
Pris for ledige:
2080,10 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
2080,10 kr.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål:
Du kan anvende grundtilberedninger og -metoder inden for stegning, kogning, bagning og jævning. I tilberedningen kan du anvende køkkenfaglige termer, udvælge de rette råvarer og anvende de fem grundsmage.
Indhold:
Du kan: - Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering. - Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningsmetoder og fremstilling. - Anvende køkkenfaglige termer. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant
Skolefagkode:
49781
Varighed:
1,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
128,00 kr.
Pris for ledige:
819,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
819,80 kr.
Målgruppe
Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for madproduktion, servering og service.
Formål:
På dette kursus lærer du at begrænse risikoen for smittespredning ved forskellige serveringsformer i restauranter. Du lærer at tage hensyn til hygiejne og smittespredning, når du klargør lokaler og dækker bord. Du kan formidle de nødvendige retningslinjer for gæsterne.
Indhold:
Du kan:- Begrænse risiko for smittespredningen i de arbejdsgange, der er ved forskellige serveringsformer. I den forbindelse kan du forklare om hygiejnefokuseret planlægning og gennemførelse af servering af mad og drikkevarer- Opdække med fokus på gældende retningslinjer. I den forbindelse kan du formidle gældende retningslinjer- Identificere og begrænse risiko for smittespredning i restauranten. I den forbindelse kan du finde informationer om særlige retningslinjer for begrænsning af smittespredning