Madkursus_1

Valgte hold
Kursussted Rybners, Holdgårdsvej 142, 7260 Sønder-omme
Varighed 4,0 dage
Deltagerpris 512,00 kr.
Pris for ledige 2899,90 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 2899,90 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:24
Kontaktperson Dorthe Nørgaard
Telefonnr 76133391
Email djn@rybners.dk
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 16
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Grundtilberedning
Skolefagkode: 48837
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 384,00 kr.
Pris for ledige: 2080,10 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2080,10 kr.

Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan anvende grundtilberedninger og -metoder inden for stegning, kogning, bagning og jævning. I tilberedningen kan du anvende køkkenfaglige termer, udvælge de rette råvarer og anvende de fem grundsmage.

Indhold:
Du kan: - Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering. - Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningsmetoder og fremstilling. - Anvende køkkenfaglige termer. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant
Skolefagkode: 49781
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 128,00 kr.
Pris for ledige: 819,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 819,80 kr.

Målgruppe
Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for madproduktion, servering og service.

Formål:
På dette kursus lærer du at begrænse risikoen for smittespredning ved forskellige serveringsformer i restauranter. Du lærer at tage hensyn til hygiejne og smittespredning, når du klargør lokaler og dækker bord. Du kan formidle de nødvendige retningslinjer for gæsterne.

Indhold:
Du kan:- Begrænse risiko for smittespredningen i de arbejdsgange, der er ved forskellige serveringsformer. I den forbindelse kan du forklare om hygiejnefokuseret planlægning og gennemførelse af servering af mad og drikkevarer- Opdække med fokus på gældende retningslinjer. I den forbindelse kan du formidle gældende retningslinjer- Identificere og begrænse risiko for smittespredning i restauranten. I den forbindelse kan du finde informationer om særlige retningslinjer for begrænsning af smittespredning