Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Sortimentsudvikling i bagerier
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Torvet 16, 6700 Esbjerg
Varighed
2,0 dage
Deltagerpris
256,00 kr.
Pris for ledige
1226,10 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
1226,10 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Kontaktperson
Mette Juhl
Telefonnr
79134479
Email
mel@rybners.dk
Minimum antal deltagere
6
Maksimum antal deltagere
6
Status
Optaget
Fag til kurset:
Sortimentsudvikling i bagerier
Skolefagkode:
47401
Varighed:
2,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
256,00 kr.
Pris for ledige:
1226,10 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,10 kr.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglært) beskæftiget med fremstilling og sortimentsudvikling af brød, kager, desserter og fastfoood.
Formål:
Deltageren kan udvikle og planlægge et sortiment inden for brød, kager, desserter og fastfood i et bageri i forhold til højtider, anledning og kalenderår. Deltageren kan innovativt udvikle og justere sortimentet i en bagerbutik ud fra trends og kundegrundlag i overensstemmelse med bageriets profil.
Indhold:
Deltageren kan innovativt udvikle nye produkter til et sortiment inden for brød, kager, desserter og fastfood. Deltageren kan udvikle og planlægge et sortiment i et bageri for kalenderåret i forhold til højtider, anledning og sæson. Deltageren kan planlægge og justere sortimentet i en bagerbutik ud fra trends og kundegrundlag i overensstemmelse med bageriets profil.