Servering af vin

Valgte hold
Kursussted Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 378,00 kr.
Pris for ledige 1974,20 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 1974,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.00 - 15.24
Forudsætninger Ingen
Beskrivelse Uddannelsen giver kompetence til at gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika samt at åbne og servere vine korrekt. Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove. Bemærk: Mødedagene
Kontaktperson Mette Juhl Elting
Telefonnr 79134479
Email mel@rybners.dk
Minimum antal deltagere 12
Maksimum antal deltagere 18
Status Kontakt skolen
Fag til kurset:
Servering af vin
Skolefagkode: 42912
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 378,00 kr.
Pris for ledige: 1974,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1974,20 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl., som udbyder og udskænker vine.

Formål:
Uddannelsen giver kompetence til at gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske karakteristika samt at åbne og servere vine korrekt. Deltageren kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter samt vinlove.

Indhold:
- Du kan åbne og servere vine korrekt.- Du kan gæstebetjene om valg af vine til bestemte retter samt om vinens sensoriske egenskaber.- Du kan gæsteforklare om vinens fremstilling og historie sammenholdt med vinetiketter og vinlove.