Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Introduktion til pølsemageri Danish Crown
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed
3,0 dage
Deltagerpris
642,00 kr.
Pris for ledige
3425,60 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
3425,60 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Beskrivelse
Introduktion til pølsemageri Danish Crown
Kontaktperson
Mette Sanvig Sand
Telefonnr
76133134
Email
msje@rybners.dk
Minimum antal deltagere
13
Maksimum antal deltagere
25
Status
Optaget
Fag til kurset:
Introduktion til pølsemageri
Skolefagkode:
49996
Varighed:
3,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
642,00 kr.
Pris for ledige:
3425,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
3425,60 kr.
Målgruppe
Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med fødevarefremstilling og ønsker at opnå specifikke kompetencer i forhold til forædling og kvalitetsbedømmelse af kød.
Formål:
På kurset får du introduktion til pølsemageri. Her lærer du at arbejde med bindefars, opbevare og behandle produkter korrekt og forstå konserveringsteknikker. Du lærer desuden at benytte forskellige maskiner, forædle produkter og fremstille en pølse korrekt.
Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At arbejde korrekt med bindefars - At opbevare og behandle produkter, så holdbarheden forlænges - At forstå konserveringsteknikker i arbejdet med pølsemageri - At sortere kød inden for forskellige kategorier På baggrund af den opnåede viden opnår du færdigheder i: - At benytte pølsestopper og lynhakker korrekt - At forædle produkter - At fremstille en pølse, der har den krævede konsistens i forhold til den pågældende pølsetype