Introduktion til pølsemageri Danish Crown

Valgte hold
Kursussted Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 642,00 kr.
Pris for ledige 3425,60 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 3425,60 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:24
Beskrivelse Introduktion til pølsemageri Danish Crown
Kontaktperson Mette Sanvig Sand
Telefonnr 76133134
Email msje@rybners.dk
Minimum antal deltagere 13
Maksimum antal deltagere 25
Status Optaget
Fag til kurset:
Introduktion til pølsemageri
Skolefagkode: 49996
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 642,00 kr.
Pris for ledige: 3425,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3425,60 kr.

Målgruppe
Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med fødevarefremstilling og ønsker at opnå specifikke kompetencer i forhold til forædling og kvalitetsbedømmelse af kød.

Formål:
På kurset får du introduktion til pølsemageri. Her lærer du at arbejde med bindefars, opbevare og behandle produkter korrekt og forstå konserveringsteknikker. Du lærer desuden at benytte forskellige maskiner, forædle produkter og fremstille en pølse korrekt.

Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At arbejde korrekt med bindefars - At opbevare og behandle produkter, så holdbarheden forlænges - At forstå konserveringsteknikker i arbejdet med pølsemageri - At sortere kød inden for forskellige kategorier På baggrund af den opnåede viden opnår du færdigheder i: - At benytte pølsestopper og lynhakker korrekt - At forædle produkter - At fremstille en pølse, der har den krævede konsistens i forhold til den pågældende pølsetype