Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
2. november 2022
Kontakt skolen
3. juni 2024
Optaget
10. juni 2024
Kontakt skolen
5. august 2024
Valgt
Optaget
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed
3,0 dage
Deltagerpris
624,00 kr.
Pris for ledige
2517,35 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
2517,35 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Kontaktperson
Sarah Hvid Hardt Jensen
Telefonnr
76133107
Email
shhj@rybners.dk
Minimum antal deltagere
6
Maksimum antal deltagere
6
Status
Optaget
Fag til kurset:
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Skolefagkode:
49843
Varighed:
2,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
416,00 kr.
Pris for ledige:
1616,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
1616,60 kr.
Målgruppe
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.
Formål:
Du kan planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed. Du kan endvidere minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer, hensigtsmæssige indkøb, beregning af portionsstørrelser og effektiv genanvendelse af overproduktion.
Indhold:
Du opnår færdighed i at:- Planlægge og fremstille en bæredygtig produktion, som er relevant for dit daglige virke- Udnytte råvarer optimalt ved klargøring og tilberedning- Beregne passende produktions- og portionsstørrelser- Foretage bæredygtige indkøb af fødevarer- Minimere spild ved madproduktion - Genanvende overskudsproduktion
Præsentation af menuer
Skolefagkode:
40990
Varighed:
1,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
208,00 kr.
Pris for ledige:
900,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
900,75 kr.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget som tjener/servitrice.
Formål:
Deltageren kan ved præsentation af menuer anvende kommunikationsteorier, præsentationsteknikker og retorik. Deltageren kan ved vejledning om menuer og valg af vin dertil yde gæster betjening, som opleves personlig og nærværende.
Indhold:
- Du kan ved præsentation af menuer anvende præsentationsteknikker og viden om kommunikation.- Du kan ved vejledning om menuer og valg betjene gæster på en måde, som opleves personlig og nærværende.