Bygge- og anlæg
El & L-AUS
FVU og ordblindeundervisning
IT – Grafik & web
IT – kontor
Karriereudvikling
Ledelse & teamudvikling
Madfremstilling
On-/Offshore
Regnskab & økonomi
Salg
Sprog
Svejsning
Tandklinik
Udbud
VVS
Konceptudvikling for bageri og konditori
Rybners, Strandby Kirkevej 118, 6700 Esbjerg
5. august 2022
Valgt
Optaget
Rybners, Torvet 16, 6700 Esbjerg
16. februar 2022
Optaget
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Strandby Kirkevej 118, 6700 Esbjerg
Varighed
2,0 dage
Deltagerpris
256,00 kr.
Pris for ledige
1226,10 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
1226,10 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Kontaktperson
Mette Juhl
Telefonnr
79134479
Email
mel@rybners.dk
Minimum antal deltagere
5
Maksimum antal deltagere
5
Status
Optaget
Fag til kurset:
Konceptudvikling for bageri og konditori
Skolefagkode:
45527
Varighed:
2,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
256,00 kr.
Pris for ledige:
1226,10 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
1226,10 kr.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte samt medarbejdere med lignende kompetencer, der beskæftiger sig med fx planlægning, produktion og salg i bageri/konditori.
Formål:
Efter kurset kan du deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment. Du kan beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder. Du kan tilpasse sortiment og indretning ud fra en forståelse for trends.
Indhold:
Du kan efter kurset:- Deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment (fx Conveniencefood, åbent bageri/fysisk indretning, håndskrevne skilte osv.)- Beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder- Inddrage forståelse for trends i samfundet under tilpasning af sortiment og indretning herefter (sundhed, verdensmål mm.)