Instrumentrørlægger, offshore

Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
23. marts 2020 Kontakt skolen
30. januar 2023 Kontakt skolen
20. marts 2023 Kontakt skolen
17. juni 2024 Valgt Optaget
Valgte hold
Kursussted Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 1040,00 kr.
Pris for ledige 3853,75 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 3853,75 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00 - 15:24
Beskrivelse Instrumentrørlægger, offshore
Kontaktperson Janne Renatha Holm
Telefonnr 79134479
Email jrh@rybners.dk
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 14
Status Optaget

Kurset er anerkendt i Olie/gas branchen.

Lær rørlægning – offshore.

Du udfører dit arbejde ud fra de ISO-standarder, som gælder for tegninger, rør og fittings. Den teori, du tilegner dig, og de ISO-metriske tegninger, du gør brug af, gør dig klar til at installere offshore instrumenter. Loven lærer du også.  Så er du klar til rørlægning - offshore.

Lær om: At udføre instrumentrørlægning på offshore installationer ud fra ISO-standarder, der gælder  for tegninger, rør og fittings. Bruge tillært teori til at foretage installation af offshore instrumentrør med afsæt i ISO-metriske tegninger. Fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til faste komponenter og arbejde med kendskab til lovgivings, miljø- og sikkerhedskrav.

Fag til kurset:
Instrumentrørlægger, offshore
Skolefagkode: 45721
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1040,00 kr.
Pris for ledige: 3853,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3853,75 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, som har beskæftigelse inden for smedeområdet, med tilknytning til offshore herunder skibsmontør og skibsmekaniker.

Formål:
Deltageren kan under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav udføre instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings og foretage installation af offshore instrumenter ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstill ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter.

Indhold:
Deltageren udfører instrumentrørlægning på offshore installationer i henhold til ISO-standarder for tegninger, rør og fittings. På baggrund af den erhvervede teoretiske viden, kan deltageren foretage installation af offshore instrumentrør ud fra ISO-metriske tegninger samt fremstiller ISO-metrisk rørtegning af offshore rørføringer til fikserede komponenter og arbejder under behørigt hensyn til lovgivnings-, miljø- og sikkerhedskrav.