kursusmodulet.dk
College360
Almen fødevarehygiejne for F/I
Valgte hold
Kursussted
College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg
Varighed
5,0 dage
Deltagerpris
670,00 kr.
Pris for ledige
3464,00 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
3464,00 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00-15:24
Beskrivelse
Almen Fødevarehygiejne F/I
Kontaktperson
Conny Madsen
Telefonnr
20634532
Email
com@college360.dk
Minimum antal deltagere
15
Maksimum antal deltagere
16
Status
Kontakt skolen
Fag til kurset:
Almen fødevarehygiejne for F/I
Skolefagkode:
45902
Varighed:
5,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
670,00 kr.
Pris for ledige:
3464,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
3464,00 kr.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende. Uddannelsen er særligt målrettet flygtninge/indvandrere.
Formål:
Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.
Indhold:
Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.Deltagerne kan kommunikere om de almene og faglige emner inden for almen fødevarehygiejne, og de kan kommunikere i praktiske samarbejdssituationer og i forbindelse med praktisk arbejde vedrørende almen fødevarehygiejne. På hold med deltagere med lavt læse- og skriveniveau lægges hovedvægten på mundtlig kommunikation, herunder lytte- og talefærdighed.Deltagerne kan omsætte viden, erfaringer, holdninger og handlinger i forhold til relevante områder inden for almen fødevarehygiejne fra deres egen kultur til den danske kultur og tilbage igen og øger herved deres to-kulturelle kompetence. Deltagerne kan forholde sig til egne kulturelle og holdningsmæssige barrierer og til egne handlemuligheder i forhold hertil.
Kursuskalender
Administration
Akademiuddannelse
Bygningsmaler
Coaching og læring
Erhvervsuddannelse voksen (EUV)
Hotel & Restaurant
Håndværk & design (Bygningsmaler & Skiltetekniker)
Integrations grunduddannelse
IT
Jobrettet uddannelse
Karrosseri & autolak
Ledelse & HR
Salg og kundeservice
Skiltetekniker
Sprog
Truck & trafiksikkerhed
Vognmaler
Økonomi og regnskab