kursusmodulet.dk
College360
Hotel & Restaurant
AMU kurser
Antal hold
Status
Almen fødevarehygiejne
0
Kontakt skolen
Almen fødevarehygiejne for F/I
0
Kontakt skolen
Anretning
0
Kontakt skolen
Barista-, kaffe- og theoplevelser
0
Kontakt skolen
Branding af spisestedets menukort
0
Kontakt skolen
Brødproduktion
0
Kontakt skolen
Dejproduktion A
0
Kontakt skolen
Det nordiske køkken i madfremstilling
0
Kontakt skolen
Drikkevarer i cafeteria og kantine
0
Kontakt skolen
Energiopbyggende retter til møder og konferencer
0
Kontakt skolen
Ernæringsrigtige retter - trin 1
0
Kontakt skolen
Ernæringsrigtige retter - trin 2
0
Kontakt skolen
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
0
Kontakt skolen
Grunduddannelse i Hospitality
0
Kontakt skolen
Imens vi venter
0
Kontakt skolen
Internationalisering af mad
0
Kontakt skolen
Kursuspakke Restaurationsbranchen Imens vi venter
0
Kontakt skolen
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
0
Kontakt skolen
Mad til børn på restaurant og café
0
Kontakt skolen
Mad til vegetarer og veganere
1
Ledige pladser
Menusammensætning
0
Kontakt skolen
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen
0
Kontakt skolen
Sommerlieruddannelsen niveau 1
0
Kontakt skolen
Sommerlieruddannelsen niveau 2
0
Kontakt skolen
Spisestedets egne bæredygtige råvarer
0
Kontakt skolen
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
0
Kontakt skolen
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
0
Kontakt skolen
Valg af vine til menu og gæster
0
Kontakt skolen
Årstidernes råvarer i måltiderne
0
Kontakt skolen
Kursuskalender
Administration
Akademiuddannelse
Bygningsmaler
Coaching og læring
Erhvervsuddannelse voksen (EUV)
Hotel & Restaurant
Håndværk & design (Bygningsmaler & Skiltetekniker)
Integrations grunduddannelse
IT
Jobrettet uddannelse
Karrosseri & autolak
Ledelse & HR
Salg og kundeservice
Skiltetekniker
Sprog
Truck & trafiksikkerhed
Vognmaler
Økonomi og regnskab