kursusmodulet.dk
College360
Almen fødevarehygiejne
Valgte hold
Kursussted
College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg
Varighed
3,0 dage
Deltagerpris
378,00 kr.
Pris for ledige
2054,15 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
2054,15 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 14:00
Beskrivelse
Almen fødevarehygiejne
Kontaktperson
Conny Madsen
Telefonnr
20634532
Email
com@college360.dk
Minimum antal deltagere
11
Maksimum antal deltagere
15
Status
Optaget
Fag til kurset:
Almen fødevarehygiejne
Skolefagkode:
45818
Varighed:
3,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
378,00 kr.
Pris for ledige:
2054,15 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
2054,15 kr.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.
Formål:
Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.
Indhold:
Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.
Kursuskalender
Administration
Akademiuddannelse
Bygningsmaler
Coaching og læring
Erhvervsuddannelse voksen (EUV)
Hotel & Restaurant
Håndværk & design (Bygningsmaler & Skiltetekniker)
Integrations grunduddannelse
IT
Jobrettet uddannelse
Karrosseri & autolak
Ledelse & HR
Salg og kundeservice
Skiltetekniker
Sprog
Truck & trafiksikkerhed
Vognmaler
Økonomi og regnskab