kursusmodulet.dk
College360
Almen fødevarehygiejne
Valgte hold
Kursussted
College360, Vester Allé 26, 8900 Randers
Varighed
3,0 dage
Deltagerpris
642,00 kr.
Pris for ledige
1925,15 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
1925,15 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00-15:24
Beskrivelse
Almen fødevarehygiejne
Kontaktperson
Conny Madsen
Telefonnr
20634532
Email
com@college360.dk
Minimum antal deltagere
15
Maksimum antal deltagere
15
Status
Kontakt skolen
Fag til kurset:
Almen fødevarehygiejne
Skolefagkode:
20851
Varighed:
3,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
642,00 kr.
Pris for ledige:
1925,15 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
1925,15 kr.
Målgruppe
Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaring med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål:
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende principper og lovgivning i forbindelse med egenkontrol og risikoanalyse og at bidrage til at hæmme mikroorganismer i forbindelse med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer fra eget køkken.
Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer.- At redegøre for de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning.- At redegøre for gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer.- At redegøre for betydningen af god personlig hygiejne og produktionshygiejne ved håndtering af fødevarer.- At redegøre for fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende viden om mikroorganismer i forhold til at hæmme deres udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.- At anvende principper for god personlig hygiejne og produktionshygiejne. - At anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder.- At anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, udføre egenkontrol i en aktuel produktion.
Kursuskalender
Administration
Akademiuddannelse
Bygningsmaler
Coaching og læring
Erhvervsuddannelse voksen (EUV)
Hotel & Restaurant
Håndværk & design (Bygningsmaler & Skiltetekniker)
Integrations grunduddannelse
IT
Jobrettet uddannelse
Karrosseri & autolak
Ledelse & HR
Salg og kundeservice
Skiltetekniker
Sprog
Truck & trafiksikkerhed
Vognmaler
Økonomi og regnskab