kursusmodulet.dk

College360

Integrations grunduddannelse

Hvordan kommer vi i gang?

Der skal tegnes en uddannelsesaftale med IGU-medarbejderen, hvorefter han/hun kan få adgang til uddannelsesforløbet. Har du allerede en IGU medarbejder, kan de også komme med på uddannelsen og herefter fortsætte praktikken hos dig.

Integrations Grunduddannelsen varer to år, heraf 20 ugers skoleundervisning. Praktik skal udgøre mindst 25 timer om ugen i gennemsnit ud af de 24 måneder. 

AMU kurser Antal hold Status
IGU, kommunikation, samarbejde, Lean, truck og k√łkken 0 Kontakt skolen

 

Integrations Grunduddannelse hjælper flygtninge og familiesammenførte til, at integrere sig på det danske arbejdsmarked og blive til god og kvalificeret arbejdskraft i din virksomhed. Uddannelsen består af et job- og et uddannelsesforløb.

 

Praktikken i din virksomhed skal give IGU-medarbejderen erfaringer på arbejdsmarkedet, som er forudsætningen for integrationen og du får mulighed for, at oplære og fastholde IGU-medarbejderen i din virksomhed.

 

Skoledelen hos bl.a. Kompetence360 skal styrke de kompetencer der gør det muligt, at IGU-medarbejderen bliver en god arbejdskraft hos dig og skabe grundlag for, at påbegynde en erhvervsuddannelse på sigt.