kursusmodulet.dk

College360

Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2

Valgte hold
Kursussted College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg
Varighed 4,0 dage
Deltagerpris 512,00 kr.
Pris for ledige 2696,80 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 2696,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00-15:24
Beskrivelse Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Kontaktperson Conny Madsen
Telefonnr 20634532
Email com@college360.dk
Minimum antal deltagere 19
Maksimum antal deltagere 19
Status Optaget
Fag til kurset:
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Skolefagkode: 48815
Varighed: 4,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 512,00 kr.
Pris for ledige: 2696,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2696,80 kr.

Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan på grudlæggende niveau fremstille brød ud fra viden om mel- og korntyper samt hævemidler. Du kan endvidere på grudlæggende niveau fremstille desserter samt anrette, flambere og dekorere desserter. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48814 Brød, kager og søde sager - trin 1.

Indhold:
Du kan:- Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej. - Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.