kursusmodulet.dk
College360
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Valgte hold
Kursussted
College360, Bredhøjvej 8, 8600 Silkeborg
Varighed
4,0 dage
Deltagerpris
512,00 kr.
Pris for ledige
2696,80 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
2696,80 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00-15:24
Beskrivelse
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Kontaktperson
Conny Madsen
Telefonnr
20634532
Email
com@college360.dk
Minimum antal deltagere
19
Maksimum antal deltagere
19
Status
Optaget
Fag til kurset:
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 2
Skolefagkode:
48815
Varighed:
4,0 dage
Timer pr dag:
7,4
Deltagerpris:
512,00 kr.
Pris for ledige:
2696,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe:
2696,80 kr.
Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Formål:
Du kan på grudlæggende niveau fremstille brød ud fra viden om mel- og korntyper samt hævemidler. Du kan endvidere på grudlæggende niveau fremstille desserter samt anrette, flambere og dekorere desserter. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48814 Brød, kager og søde sager - trin 1.
Indhold:
Du kan:- Fremstille kuvert og madbrød ved at anvende forskellige meltyper og bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej. - Fremstille forskellige typer kager og desserter med tilhørende pyntning/dekorering, anretning og flambering. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Kursuskalender
Administration
Akademiuddannelse
Bygningsmaler
Coaching og læring
Erhvervsuddannelse voksen (EUV)
Hotel & Restaurant
Håndværk & design (Bygningsmaler & Skiltetekniker)
Integrations grunduddannelse
IT
Jobrettet uddannelse
Karrosseri & autolak
Ledelse & HR
Salg og kundeservice
Skiltetekniker
Sprog
Truck & trafiksikkerhed
Vognmaler
Økonomi og regnskab