kursusmodulet.dk

College360

Trafiksikkerhedspolitik i virksomheden

Trafiksikkerhedspolitik i virksomheden - fordi du skal passe på dig selv og andre  

Har du et arbejde hvor du kører meget i bil, så er dette kursus vigtigt for dig og din virksomhed. Der er nemlig mange der i så fald kan nikke genkendende til, at de har været tæt på en større eller mindre ulykke, kørt for stærkt, været lidt for stresset og dermed uopmærksom, glemt selen, lavet et par buler, bremset hårdt op for fodgængere eller cyklister?

De fleste af os har været tæt på og pludselig kan det gå galt. Selv om du lige har fået kørekort eller har haft det i mange år, kan et kursus i Trafiksikkerhed være dét, der gør den store forskel - så du undgår nærved eller ulykker i trafikken. Hører du nogen sige: ”jeg er ikke særlig god til at køre bil”. Nej vel. De fleste af os tror nemlig, at vi kører godt. Vores erfaringer er dog, at der er rigtig mange der kan blive meget dygtigere bilister og at det kan læres gennem viden om trafiksikkerhed og træning i de gode vaner.

Adfærd i trafikken hæftet op på virksomhedens trafiksikkerhedspolitik er den bedste løsning og vi hjælper gerne med at udforme politikken, ligesom kurset vil lære dig vigtigheden deraf.

I samarbejde med Jyllandsringen afholder KompetenceSilkeborg et 3 dags kursus, hvor vi anbefaler alle, som har kørekort at deltage.

Dit udbytte

  • Minimere risikoen for ulykker
  • Få genopfrisket din færdselsteori
  • Få færre udgifter til materielle skader
  • Få nye holdninger til spritkørsel, selebrug, sikkerhedsudstyr, stress, distraktion, telefonbetjening under kørsel
  • Reducer udgifter til brændstofsforbrug
  • Få gjort op med dine overbevisninger f.eks. ”Jeg kommer hurtigere frem, hvis jeg kører stærkt”
  • Se dig selv i spejlet og sig højt: ”Jeg er GOD til at køre bil”

Nederest på denne side er listet fag til kurset – klik på se mere og læs uddybende om formål og indhold

Metode
Teori og køreteknisk anlæg

Varighed
3 dage

Der undervises fra kl. 08.00 - 15.24

Underviser
Jørgen Nielsen er erfaren underviser på kurset. Jørgen er uddannet kørelærer og er faglærer samt projektleder på Truckcenteret ved KompetenceSilkeborg på Kejlstrupvej i Silkeborg. Jørgen er en meget vellidt og kompetent underviser, som vil sikre dig et stort udbytte af kurset.