kursusmodulet.dk

College360

Pers. sikkerhed v arbejde med epoxy og isocyanater

Personlig sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater

Formål
Du lærer at arbejde med epoxy og isocyanater på en sundheds- og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarlig måde i forhold til dig selv og dine omgivelser ifølge §5 i AT bekendtgørelsen nr. 292 af 26. april 2001.

Indhold
Deltagerne kan udføre arbejde med epoxy og isocyanater sundheds og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt i forhold til sig selv og sine omgivelser j.f. §5 i AT bekendtgørelsen nr. 292 af 26. april 2001.

Arbejde med epoxyharpikser og isocyanater må kun udføres af personer, som har gennemgået en særlig uddannelse udarbejdet af arbejdsmarkedets organisationer og godkendt af Direktøren for Arbejdstilsynet jævnfør AT bekendtgørelse 292 af 26. april 2001 Bilag 3 stk. 1 og 7.

Målgruppe
Før kurset skal du have eller søge et arbejde, som bringer dig i kontakt med epoxy eller isocyanater og være fyldt 18 år, medmindre du har en lærekontrakt. Du skal være sikker på at du ikke lider af allergi eller er overfølsomhed over for epoxy- eller isocyanater, af astma, kronisk lungelidelse eller kraftig håndsved (hyperhidros manuum).

Varighed
2 dage

Der undervises fra kl. 08.00 - 15.24

Nederest på denne side er listet fag til kurset – klik på se mere og læs uddybende om formål og indhold